loading...
ایـران نـیـوفان جـامـع تـریـن مـجـلـه تـفـریـحـی ایـنـتـرنـتـی
حاجــَے بازدید : 61 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

ترشی انبه ، یکی از ترشی هایی که سریع پس از درست کردن می توان آن را سرو کرد


اگه عاشق ترشی انبه هستید، پس وقتش است که از خوردن آن لذت ببرید! ما اینجا یک دستور تهیه ساده و سریع از ترشی انبه داریم که با حداقل روغن درست می شود و می توانید بعد از درست کردن، آن را بخورید یا آن را تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.


مواد لازم:

 انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد شود)  ۲ فنجان
 آنغوزه  نصف قاشق چایخوری
 زردچوبه  ۱ قاشق چایخوری
 دانه رازیانه بو داده ۲ قاشق غذاخوری
دانه زیره سبز بو داده ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
روغن خردل ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه ترشی انبه :
ابتدا انبه ها را با نمک خوب مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بگذارید.
بعد آب انبه را جدا کرده و دور بریزید.

انبه، آنغوزه، زردچوبه، دانه رازیانه، دانه زیره، پودر فلفل و روغن خردل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

ترشی شما حاضر است، می توانید فورا سرو کنید یا اینکه داخل یخچال بگذارید و بعدا آن را مصرف کنید.

 

نکته :

ترشی انبه فقط تا ۴ روز قابلیت نگهداری در یخچال را دارد.

منبع : novinzi.com

منبع:بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 383
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 86
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 243
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 529
  • باردید دیروز : 138
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,619
  • بازدید ماه : 5,094
  • بازدید سال : 30,179
  • بازدید کلی : 143,969
  • #مـن_حـمایـت_میکنم(:

    کمک به موسسه محک