loading...
ایـران نـیـوفان جـامـع تـریـن مـجـلـه تـفـریـحـی ایـنـتـرنـتـی
حاجــَے بازدید : 41 چهارشنبه 22 دی 1395 نظرات (0)

چیکن پارمزان ( ایتالیا )

سینه مرغ 2 عدد  .  کره 2 قاشق غذاخوری  .  آرد سوخاری 1 لیوان  .  سیر 2 حبه  .  پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد  .  پارمزان رنده شده 1 لیوان  .  ریحان مقداری 

 

 

 

 

طرز تهیه : هر سینه مرغ را به 2 قسمت برش بزنید ؛ آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ،  تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود.

 

چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود ، سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید.

 

غذای ایتالیایی

 

کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب ، مقداری ریحان خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

 

سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت  10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود.

 

غذای ایتالیایی

 

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید ، مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار میگیرد.

 

این غذای ایتالیایی با پاستا سرو میشود اما شما میتوانید آن را با نان ، پوره سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید.

 

 

 

منبع :irancook.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 383
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 87
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 300
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 679
  • باردید دیروز : 138
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,769
  • بازدید ماه : 5,244
  • بازدید سال : 30,329
  • بازدید کلی : 144,119
  • #مـن_حـمایـت_میکنم(:

    کمک به موسسه محک