loading...
ایـران نـیـوفان جـامـع تـریـن مـجـلـه تـفـریـحـی ایـنـتـرنـتـی
حاجــَے بازدید : 142 پنجشنبه 23 دی 1395 نظرات (0)

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر کاکائو ((برای تهیه کیک کاکائویی و تیره رنگ شدن کیک )) ۱ قاشق مربا خوری شکلات ، خامه ،پسته ، بستنی ، میوه ،شربت غلیظ و … برای تزئین بستنی ۴۰۰ الی ۴۵۰ گرم تخم مرغ  5عدد شکر ۵ قاشق غذا خوری آرد ۵ قاشق غذا خوری

 

 

قبل از هر کاری فر را روشن کنید.

چون نوع کیک اسفنجی است برای راحتر جدا شدن کیک ، کف سینی فر را کاغذ آغشته به روغن انداخته و روی آن آرد بپاشید . 

سفیده و زرده را با دقت از هم جدا کنید بهتر است که دانه دانه جدا کنید تا با هم مخلوط نشوند اگر زرده در داخل سفیده باقی بماند خوب پف نمیکند و کیک ،اسفنجی و پفکی نمی شود.

سفیده را با همزن برقی ابتدا با دور کند و بعدبا دور تند آنقدر بزنید که پنبه ای شده و از همزن نریزد.

شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را هم با همزن خوب بزنید تا کشدار و به رنگ روشن در آید.

زرده را روی سفیده بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا پف آن نخوابد . ( زیاد هم نزنید )

آرد الک شده را در دو الی سه مرتبه اضافه و باز هم به آرامی هم بزنید .

مایه را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل و به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

سینی را روی پنجره وسط فر با حرارت ۱۸۰c وبه مدت ۳۰ دقیقه بگذارید. ( بهتر است که در دقایق آخر از پشت شیشه فر نگاهی به کیک انداخته و کیک را بررسی کنید ممکن است ضخامت کیک این زمان پخت داده شده را تغییر دهد و برای پخت نیاز به مدت زمان کمتر یا بیشتری داشته باشد.

سینی را از فر درآورده و برای اینکه دستتان نسوزد روی یک حوله مرطوب همراه با کاغذ رول کنید و در حین رول کردن کاغذ را جدا کنید و با همان کاغذ در اطراف رول در یخچال بگذارید تا زمانی که سرد شود.

کیک را از یخچال در آورده و روی کیک یک لایه بستنی بریزید .

کیک و بستنی را با هم رول کرده و در فریزر بگذارید .

آخرین مرحله تزئین کیک است . با استفاده از یک لایه بستنی از نوع و رنگی غیر از بستنی که داخل رول است سطح رول را بپوشانید و یا با شکلات آب کرده یا خامه و یا هر نوع تزئینی که دوست دارید و رول را زیبا تزئین کنید.

هنگام برش بهتر است کارد را با آب خیس کنید و ابتدا دوسر رول را که کمی نا منظم است برش داده و نوش جان کنید و سپس رول را به قطعات یکسان برش دهید با این رول بسته به ضخامت برش ها ۸ الی ۱۰ قطعه کیک وبستنی برای همین تعداد مهمان حاضر و آماده کنید.

منبع :ashpaz-bashi.blogfa.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 383
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 102
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 324
  • باردید دیروز : 138
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,414
  • بازدید ماه : 4,889
  • بازدید سال : 29,974
  • بازدید کلی : 143,764
  • #مـن_حـمایـت_میکنم(:

    کمک به موسسه محک