loading...
ایـران نـیـوفان جـامـع تـریـن مـجـلـه تـفـریـحـی ایـنـتـرنـتـی
حاجــَے بازدید : 283 دوشنبه 04 بهمن 1395 نظرات (0)

به جای به تعویق انداختن خوشبختی، سعی کنید از هر لحظه همان موقع لذت ببرید‎

 

افراد بسیاری باور دارند که خوشبختی در زندگی به عوامل خارجی مثل پول، کار، شهرت، سلامتی و از این قبیل وابسته است ولی در واقعیت، این طرزفکر بسیار نابالغانه و خیالپردازانه است.

 

اگر شما نتوانید در وضعیت کنونی‌تان شاد باشید، حتی اگر به تمام اهداف و آرزوهایتان هم که برسید باز شاد نخواهید بود. دلیل آن این است که وقتی به اهدافتان می‌رسید، دیگر به همیشه ناراحت و ناراضی بودن عادت کرده‌اید.

 

به جای به تعویق انداختن خوشبختی، سعی کنید از هر لحظه همان موقع لذت ببرید. سعی کنید این را به سبک زندگی‌تان تبدیل کنید. خوشبختی شما ارتباطی به ثروت و سلامتی‌تان ندارد. همینطور به عنوان و شهرتتان. هیچ دستاوردی در جهان نمی‌تواند برای شما شادی و خوشبختی جاودانه به ارمغان بیاورد و تنها فرد در جهان که می‌تواند شما را از خوشبختی که لایق آن هستید محروم کند، کسی نیست جز خودتان. درواقع همه چیز به خودتان بستگی دارد. اگر واقعاً می‌خواهید شاد باشید، پس دست از به تعویق انداختن آن بردارید. از هر لحظه با همه چیزهایی که دارید لذت ببرید. بالاخره همه چیزهایی در زندگی‌شان دارند که بخواهند بخاطر آن خوشحال باشند. سعی کنید به جای شمردن خارهای زندگی، گل‌های آن را بشمارید.

 

فقط یادتان باشد، خوشبختی از درون شما سرچشمه می‌گیرد و به هیچ عامل بیرونی بستگی ندارد و همه انسان‌ها شایسته‌ی این هستند که زندگی‌ای شاد داشته باشند.

 

به سوی خوشبختی

خوشبختی از درون شما سرچشمه می‌گیرد و به هیچ عامل بیرونی بستگی ندارد‎

 

بخش ناراحت‌کننده آن این است که هیچوقت هنر شاد زیستن را به ما یاد نداده‌اند. این هنر بسیار ساده است: 

« خوب یا بد بودن آن لحظات را قضاوت نکنید، فقط از آنها لذت ببرید. قدردان نعمت‌هاو داشته‌هایتان باشید. مثبت‌ها و خوبی‌های زندگی‌تان را با دیگران قسمت کنید و نگرشی مثبت به زندگی داشته باشید.»

 

اگر نتوانید از همان لحظه‌ای که در آنید لذت ببرید مطمئناً از لحظه بعدی هم نخواهید توانست. زیرا همین لحظه است که وضعیت شما را در لحظه بعد تعیین می‌کند. بنابراین اگر می‌خواهید در آینده نزدیک شاد باشید، باید در همین لحظه هم شاد باشید. علاوه بر این، لذت بردن از زندگی خودش یک هنر است. بیشتر آدم‌ها نمی‌دانند چطور لحظاتشان را خاطره‌انگیز کنند. آنها در این توهم زندگی می‌کنند که اگر خانه و ماشین خوب و یک عالم پول داشته باشند آنوقت می‌توانند بنشینند و از زندگی لوکسشان لذت ببرند. زندگی‌شان به همین ترتیب می‌گذرد و بعد یک روز می‌میرند بدون اینکه بفهمند شاد بودن چه طعم و لذتی داشته است.

 

یادتان باشد، هر که هستید، هر جا که هستید و موقعیتتان هرچقدر بد هم که باشد، باز هم می‌توانید شاد باشید. زیرا خوشبختی و شادی به عوامل بیرونی بستگی ندارد. شادی ذات درونی شماست. اگر واقعاً بخواهید شاد باشید، شاد خواهید بود.

 

مشکل اینجاست که ما اکثر مواقع بیشتر روی به دست آوردن چیزها تمرکز می‌کنید تا لذت بردن از لحظه. به جای تمرکز بر رسیدن به اهدافتان، روی لذت بردن از لحظات زندگی‌تان متمرکز شوید. به نظرتان کار سختی است؟ شاید… ولی اگر بتوانید این کار را بکنید، هر کجا که بروید برایتان بهشت است.

 

یک مثل قدیمی می‌گوید، «فرد دانا همیشه در بهشت است. حتی اگر جهنم را برای او بفرسید، او آن جهنم را تبدیل به بهشت خواهد کرد.»

 

منبع: مردمان_بیتوته

 

حاجــَے بازدید : 132 جمعه 24 دی 1395 نظرات (0)

یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که داشتن همسر شاد و خوش حال، برای سلامتی مفید است. محققان بعد از ارزیابی نهایی به این نتیجه رسیدند که افرادی که دارای همسر شاد هستند، بسیار بیشتر از دیگران اظهار سلامتی می کنند.

 

 داشتن همسر شاد و خوشحال می تواند سلامت را تقویت کند. این ارتباط در میان زنان و مردان متاهل، یکسان است و با شادی شخصی خود افراد تفاوت دارد. طبق تحقیقات همسران شاد معمولا حمایت اجتماعی بیشتری را از همسرشان انجام می دهند. آنان حتی بیشتر از دیگران تلاش می کنند تا عادت های سالم مثل ورزش کردن منظم، تغذیه سالم و خواب کافی را در همسرشان ترویج کنند.

آسان شدن زندگی با این همسر

انسانی که شاد است و در مراحل مختلف از زندگی اش شادی را تجربه کرده ، قطعاً از لحاظ سلامت بهتر از دیگران است. جالب است بدانید که داشتن یک همسر شاد میتواند ضامن سلامت شما باشد، چرا که این همسر سالیان طولانی در کنار شماست و شما هم کم کم به سوی شادی می روید، حتی اگر انسان غمگینی باشید. داشتن همسر خوشحال در افزایش عمر زوجین موثر است. به طور کلی زندگی کردن با یک همسر شاد می تواند زندگی را آسان تر کند.

بهتر است سعی كنید دنیا را سفید و سیاه نبینید، وقتی همیشه برای مشكلات تان دنبال مقصر باشید، نمی توانید مثبت فكر كنید؛ فقط مسئولیت كارهای خود را قبول كنید نه بیشتر از آن و نه كمتر

رابطه مثبت زناشویی می تواند دست مایه شادی و در غیر این صورت منبع بزرگ رنج و تالم باشد. زندگی زناشویی همراه یا بدون عاطفه مناسب با آن، كامل ترین شكل تصور از بهشت و جهنمی است كه ما در زندگی قادر به ایجاد، به دست آوردن و یا رسیدن به آن هستیم. 

تعریف شما از شادی

همه زوج ها دوست دارند زندگی مشترک شادی با هم داشته باشند، اما باید بدانند که شاد زیستن هم مانند هر امر دیگر اصولی دارد. افراد مختلف و صاحب نظران گوناگون از شادی و شاد زیستن برداشت ها و تعاریف مختلف دارند. مثلا ارسطو می گوید؛ مردم عادی لذت را شادی فرض می كنند، افراد موفق عملكرد خوب را برابر شادی می شمارند و دانشمندان زندگی متفكرانه و جستجوگرانه را معادل شادی می دانند.

*راز آدم های خوشحال؟

حال در این زندگی مشترک شما جزو كدام دسته از افراد هستید، آیا همیشه از زندگی خود راضی هستید و از تك تك لحظات زندگی تان لذت می برید یا از زندگی لذت نمی برید و آرزو می كنید جای فرد دیگری باشید؟ ثابت شده است که شادترین مردم، مردمی هستند که بیشترین تمرکزشان بر آن چیزی است که انجام میدهند نه آنچه که دارند. این افراد دیدگاه ها و اعتقادات متفاوتی دارند. زندگی مشترک هم اکنون نیازمند مثبت نگری و شادی شماست،پس بهتر است راز آدم  های شاد را با هم کشف کنید.

مقایسه نمی کنند

نخستین نكته برای اینكه بتوانید یك فرد مثبت اندیش باشید این است كه هیچ وقت خود را با فرد دیگری مقایسه نكنید. وقتی شما خود را با كسی مقایسه نكنید نسبت به كارها و اعمال خود احساس بهتری خواهید داشت و بیشتر از داشته های تان راضی خواهید بود. وقتی عادت كنید مدام دیگران را بهتر از خودتان بدانید و به این فكر نكنید كه شاید خودتان شایستگی بیشتری داشته باشید، به طور حتم روزبه روز عیب جوتر و تلخ تر خواهید شد. 

نكات مثبت دیگران را می بینند

شاید این جمله به نظرتان خیلی ساده و ابتدایی باشد، اما واقعا به شما توصیه می كنیم كه سعی كنید در هر فردی حداقل یك نكته مثبت پیدا كنید، این امر به شما كمك می كند با دیگران رفتار بهتر و مثبت تری داشته باشید. 

داشتن همسر خوشحال در افزایش عمر زوجین موثر است. به طور کلی زندگی کردن با یک همسر شاد می تواند زندگی را آسان تر کندتقصیر كار برایشان اهمیتی ندارد

بهتر است سعی كنید دنیا را سفید و سیاه نبینید، وقتی همیشه برای مشكلات تان دنبال مقصر باشید، نمی توانید مثبت فكر كنید؛ فقط مسئولیت كارهای خود را قبول كنید نه بیشتر از آن و نه كمتر. هیچ وقت دیگران را سرزنش نكنید اما دلیلی هم ندارد كه بار مشكلات آنها را به دوش بكشید.

روابط اجتماعی بهتری دارند

می توان گفت بعضی افراد به این دلیل همیشه عصبی، تلخ و منفی نگرند كه فكر می كنند ارتباط شان با دنیا قطع است و نمی توانند به خوبی با اطرافیان ارتباط برقرار كنند. این افراد معمولا به راحتی به دیگران اعتماد نمی كنند و در عین حال نمی توانند بفهمند كه چرا دیگران آنها را دوست ندارند.

به موفقیت یک نفره فکر نمی کنند

موفقیت انفرادی با ارزش است. اما دستیابی به چیزی با یک فرد و یا تیم عالی است. نه تنها شما احساس خوبی در مورد خودتان دارید، بلکه شما احساس بزرگی و دلپذیری در مورد افراد دیگر تیم خواهید داشت. همچنین میتوانید یک ارتباط خوبی با این افراد در طول زندگی خود داشته باشید. اگر شما شکست بخورید، با هم شکست خورده اید و این تحمل شکست را آسان تر و حمایت را برای انجام دادن دوباره کار راحت تر می کند.

 

 

 

مـنـبـع:تـبـیـان 

 

بازنشر ایران نیوفان 

حاجــَے بازدید : 50 جمعه 24 دی 1395 نظرات (0)

فرد شکاک همواره خود را در معرض خطر می بیند. از نظر او «همه از پشت خنجر می زنند»! او به زمین و زمان بدبین است و با شمشیر تهمت زندگی را از پا در می آورد و وقتی همسر به این بیماری مبتلا باشد

شک فاصله عاطفی را هر روز بیشتر می کند. 

 این افراد دائم مانند خانم مارپل دنبال قاتل یا قاتلین می گردند و ذره بینی به اندازه کره زمین در دست گرفته اند تا موارد مشکوک را کشف کنند، پرده از خیانت و بی وفایی این و آن بردارند و به هر کسی که دست شان می رسد، تهمت بزنند.

هر حرکتی از سوی شما، یک مدرک خیانت می سازد و همسرتان همچنان به دنبال سرنخی است تا شما را متهم کند و به زمین و زمان اعتماد ندارد، در هر حرف ساده ای دنبال سرزنش و توهین می گردند، و دنبال تلافی کردن است، زندگی آزاردهنده می شود. در این میان شما مطمئن هستید که همسر شما دچار بیماری بدبینی و سوء ظن است.

سعی کنید ارتباط تان با بیمار را نزدیک تر کنید تا از شما راضی باشد، ولی هرگز سوءظن هایش صحه نگذارید و در این بحث ها اصلا شرکت نکنید

متاسفانه در حال حاضر بسیاری از افراد زندگی مشترک خود را به دلیل ابتلای یکی از زوجین به پارانویا از دست می دهند و مجبور به جدایی می شوند. البته باید دقت کرد که هر نوع بدبینی و بدگمانی پارانویا نیست و نباید  هرگونه شک و گمان و سوءظن را با پارانویا یکی دانست.

پارانویا چیست؟

پارانویا همان بیماری ای است که خیلی ها از آن با نام بدبینی و سوءظن یاد می کنند که یک تفکر غلط است که در ذهن بسیاری از افراد جاافتاده. اگرچه بدبینی و سوءظن جزو علائم این بیماری است ولی این همه ماجرا نیست. این بیماری زیرمجموعه اختلالات شخصیتی قرار می گیرد و بااینکه بیمار پارانویا نقاط مشترکی با بیمار اسکیزوفرنی دارد ولی از خیلی جهات با یکدیگر تفاوت دارند. 

علائم زیر می توانند پارانوئید را در بیمار تایید کنند:

1- بیمار بدون دلیل کافی گمان می کند او را استثمار کرده اند و به او ضرر می رسانند یا سرش کلاه می گذارند.

2- بدون دلیل کافی، وفاداری یا قابل اعتماد بودن دوستان و اطرافیان خود را زیر سوال می برد، به صورتی که این شک دائم ذهن او را مشغول می کند.
3- به هیچ کس اطمینان ندارد و می ترسد از اطلاعاتی که او به آنها داده، علیه خودش استفاده کنند.
4- در بین اظهار نظرهای اطرافیان که بی غرض و بدون خطر است و حتی اتفاق های مثبت و خوب، مفاهیم تهدیدکننده یا تحقیرکننده پیدا می کند.
5- همیشه از همه چیز و همه کس دلخور و ناخشنود است و اگر کسی به او توهین یا بی احترامی کرده باشد، هرگز او را نمی بخشد و فراموش نمی کند.
6- با کوچک ترین اتفاق و صحبتی، احساس می کند به شخصیت و اعتبارش لطمه وارد شده و بلافاصله واکنشی خصمانه و خشمگینانه نشان می دهد یا به مقابله می پردازد (در حالی که دیگران چنین برداشتی ندارند.)
7- مکررا و بدون هیچ دلیلی به وفاداری همسرش شک می کند.

چگونه با بیماران پارانویید رفتار کنیم؟

- اگر در دور و بری ها یا نزدیکان خود با یک بیمار پارانویید سر و کار دارید، این توصیه ها را جدی بگیرید.
- سعی نکنید رفتار آن ها را تغییر دهید، این کار تقریبا غیرممکن است.
- سعی کنید ارتباطتان با بیمار را نزدیک تر کنید تا از شما راضی باشد، ولی هرگز سوءظن هایش صحه نگذارید و در این بحث ها اصلا شرکت نکنید.

پارانویا همان بیماری ای است که خیلی ها از آن با نام بدبینی و سوءظن یاد می کنند که یک تفکر غلط است که در ذهن بسیاری از افراد جاافتاده. اگرچه بدبینی و سوءظن جزو علائم این بیماری است ولی این همه ماجرا نیست

- هنگامی که بیمار سوءظن نسبت به همسرش پیداکرده، مواظب باشید تا از همسر او جانبداری نکنید، این کار باعث به وجود آمدن پیش فرض های جدید در او شده و ممکن است فکر کند شما با همسرش ارتباط دارید و به شما هم بدگمان شود.
- هرچه اختلال پارانویید شدیدتر باشد، احتمال دست زدن به خشونت در این گونه بیماران بیشتر می شود. در این مواقع حتما از پزشک کمک بخواهید.
- از آن ها انتظار روابط عاطفی نداشته باشید. برقراری این رابطه تقریبا غیرممکن است.

راهکار

- هر چه سریعتر به یک روانپزشک و مشاور مراجعه کنید. 
- قراردادن همسر در جریان كارهای روزمره
- انجام و اجرا امور منزل اعم از خرید و غیره با همسر
- موضوع را از دریچه نگاه او ببینید بعد قضاوت کنید
- از انجام کارهایی که خط قرمز او هست تا جای امکان بپرهیزید 
- برای ادامه این زندگی مخصوصا اگر بچه دارید، باید بسوزید و بسازید

نکته آخر

تاکید می کنیم، هر شک و بدبینی اختلال شخصیت پارانویید نیست. برخی از دیگر اختلالات روانی نیز ممکن است با اختلال شخصیت پارانویید اشتباه گرفته شوند. 
در اسکیزوفرنی پارانویید که از اختلالات شدید روانی است، شک و بدبینی با هذیان و توهم همراه است و شروع آن ناگهانی تر است. در نهایت ذکر این نکته لازم است که گاهی شرایط اجتماعی نیز می تواند باعث ایجاد بدبینی یا احتیاط بیش از حد در گروهی خاص یا اکثریت جامعه شود.

 

 

 

مـنـبـع:تـبـیـان 

 

بازنشر ایران نیوفان 

حاجــَے بازدید : 175 دوشنبه 29 آذر 1395 نظرات (0)

کار کردن با درس خواندن منافات ندارد‎

 

معمولا افرادی که قصد ادامه تحصیل دارند، همیشه با یک دغدغه بزرگ مواجه هستند و آن نیز این است که چگونه هم کار کنند و هم ادامه تحصیل دهند. اگر شما نیز به فکر اشتغال در زمان تحصیل هستید بهتر است بدانید هیچ قانون و قول و قراری نمی‌گوید که دانشجو باید حتما درس بخواند. اصلا چه کسی گفته است که کار کردن با درس خواندن منافات دارد؟

 

اگر تصمیم گرفته اید در دوران دانشجویی، کار کنید و دنبال کار پاره وقت می گردید، این مطلب را تا انتها بخوانید تا بتوانید تصمیم درستی در این باره بگیرید.‌

حاجــَے بازدید : 154 دوشنبه 29 آذر 1395 نظرات (0)

بدون آن که به کسب و کار یا روابط خود صدمه بزنید، نه بگویید‎

 

تمام کارآفرینانی که می شناسم، حتی وقت کافی برای انجام کارهایی که می خواهند نیز ندارند، با این حال باز هم به درخواست های جدید پاسخ مثبت می دهند. شاید این به خاطر خوش بینی ذاتی شان باشد، یا شاید فقط از ناامید کردن دیگران متنفرند؛ اما با پاسخ های مثبت مکررشان به سلامتی، اعتبار و کارایی خود لطمه می زنند زیرا قادر نخواهد بود تمام وظایفی را که بر عهده می گیرند انجام دهند.

بیشتر بخوانید 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 383
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 72
  • آی پی دیروز : 43
  • بازدید امروز : 164
  • باردید دیروز : 179
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 873
  • بازدید ماه : 4,348
  • بازدید سال : 29,433
  • بازدید کلی : 143,223
  • #مـن_حـمایـت_میکنم(:

    کمک به موسسه محک