loading...
ایـران نـیـوفان جـامـع تـریـن مـجـلـه تـفـریـحـی ایـنـتـرنـتـی
حاجــَے بازدید : 52 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

روشی سریع برای پخت مرغ کنتاکی

 

اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.

 

مواد لازم برای مرغ کنتاکی :

مرغ ۱ عدد بزرگ
 روغن به میزان لازم 
 نمک به میزان لازم 
 فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز  به میزان لازم 
آرد به میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ کنتاکی :

قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.

 

در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.

 

تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

 

آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.

 

تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.

 

منبع : ashpazbashy.com

منبع:بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 383
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 80
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 280
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 641
  • باردید دیروز : 138
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,731
  • بازدید ماه : 5,206
  • بازدید سال : 30,291
  • بازدید کلی : 144,081
  • #مـن_حـمایـت_میکنم(:

    کمک به موسسه محک