loading...
ایـران نـیـوفان جـامـع تـریـن مـجـلـه تـفـریـحـی ایـنـتـرنـتـی
حاجــَے بازدید : 42 چهارشنبه 22 دی 1395 نظرات (0)

انچیلادا ( مکزیک )


نان ترتیلا 10 عدد  .   پیاز 1 عدد  .  سیر 2 حبه  .  گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان  .  فلفل دلمه ای 1 عدد

خامه ترش 1 لیوان  .  پنیر چدار رنده شده 1 لیوان  .  پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم 

  

 

 

انچیلادا

 

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ نان ترتیلا را بخرید یا خودتان نان ترتیلا را آماده کنید.

 

داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).

 

 

انچیلادا

 

پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.

 

انچیلادا

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.

 

انچیلادا

 

سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ، ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.

 

نچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.

 

منبع :irancook.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 383
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 93
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 255
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 558
  • باردید دیروز : 138
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,648
  • بازدید ماه : 5,123
  • بازدید سال : 30,208
  • بازدید کلی : 143,998
  • #مـن_حـمایـت_میکنم(:

    کمک به موسسه محک