loading...
ایـران نـیـوفان جـامـع تـریـن مـجـلـه تـفـریـحـی ایـنـتـرنـتـی
حاجــَے بازدید : 57 یکشنبه 03 بهمن 1395 نظرات (0)

از آنجا که گوشت چرخ کرده ماهی جزو محصولات غذایی تازه وارد به بازار است، شاید خیلی ها ندانند چطور  می توان از آن برای تهیه غذاهای مختلف استفاده کرد یا چه غذاهای جدیدی را می توان با آن درست کرد به همین دلیل در این بخش نگاهی می اندازیم به طرز تهیه ۴ غذای پیشنهادی با گوشت چرخ کرده ماهی.

,[categoriy]

آکاایران: 4 غذای خوشمزه با گوشت ماهی

به گزارش آکاایران: ۱. ساندویچ ماهی

مواد لازم برای ۴ نفر: ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، ۲ لیوان نعناع و جعفری تازه و خردشده، ۲ عدد هویج نیم پز، نصف لیوان ذرت بخارپز، ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای، ۱۱ عدد پیاز خام متوسط، ۴۴ عدد نان ساندویچی متوسط، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به میزان دلخواه.

طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده ماهی را با ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، نمک، پودر سیر و فلفل کمی تفت دهید. سپس به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درِ ظرف را ببندید تا گوشت ماهی خوب پخته شود. در طول این مدت می توانید پنیر خامه ای را با ذرت، پیاز خام و هویج های نگینی شده، نعناع و جعفری خرد شدهترکیب و سس یک دستی تهیه کنید. حالا نان های ساندویچی را باز کنید و یکی دو قاشق از این سس داخل هر یک از آنها بمالید. در نهایت هم گوشت چرخ کرده ماهی که آن را پخته و طعم دار کرده اید، به مواد  داخل ساندویچتان اضافه کنید. این ساندویچ می تواند گرم یا سرد، سرو شود. در صورت تمایل می توانید کمی آبلیموی تازه هم به ساندویچتان بزنید.

۲. اسنک ماهی

مواد لازم برای ۲ نفر: ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، ۲۰۰ گرمقارچ تازه ورقه شده، ۸ عدد نان تست، ۴ ورق پنیرپیتزا، ۱ قاشق غذاخوری پودر آویشن، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به میزان دلخواه.

طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده ماهی را با نمک، پودر سیر و فلفل سیاه کمی تفت دهید و حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید گوشت ماهی خوب پخته شود. پس از پختن گوشت ماهی، ۴۴ عدد از نان های تست را داخل یک سینی بگذارید و روی هر کدام از آنها کمی پودر آویشن بپاشید و یک عدد پنیر پیتزای ورقه ای هم روی هر کدام از آنها قرار دهید. حالا حدود ۲ قاشق غذاخوری گوشت ماهی چرخ کرده روی هر نان بریزید و چند ورققارچ روی ماهی چرخ کرده بچینید؛ در نهایت هم دوباره کمی پودر آویشن روی قارچ ها بپاشید و نان تست  دیگر را روی تمام این مواد قرار دهید و ساندویچ ها را برای آماده شدن داخل ساندویچ ساز بگذارید. اگر ساندویچ ساز ندارید، می توانید نان های تست را ۱ تا ۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم ساندویچ تردتری داشته باشید و هم پنیرپیتزا وقت کافی برای ذوب شدن داشته باشد. بهتر است اسنک ماهی به صورت گرم  سرو شود.

۳. کتلت ماهی

مواد لازم برای ۴ نفر: ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۱ لیوان جعفری تازه و خرد شده، ۲ حبه سیر رنده شده، ۱ عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده، ۱ عدد سیب زمینی متوسط خام و رنده شده، یک عددتخم مرغ خام، ۱۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی، نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه.

طرز تهیه: تمام این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و خیلی خوب ورز دهید. مایه به دست آمده را به شکلکتلت درست و داخل روغن سرخ کنید. حتما از روغن های مخصوص سرخ کردن برای این کار استفاده کنید. از آنجا که گوشت ماهی به سرعت پخته می شود، نیازی به حرارت دادن زیاد نیست بنابراین می توانید شعله گاز را کم کنید و درِ ظرفتان را پس از چیدن کتلت های ماهی درون آن ۱۰۰ دقیقه ببندید و سپس از یک غذای خوشمزه و جدید لذت ببرید. می توانید این کتلت ها را با نان یا برنج میل کنید.

۴. ماکارونی با سس ماهی

مواد لازم برای ۵ نفر: ۱ بسته ماکارونی ۵۰۰ گرمی، ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۲ قاشق غذاخوری پودر آویشن، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، نصف لیوان جعفری تازه خرد شده، ۱ عدد پیاز بزرگ سرخ شده، ۲۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به میزان دلخواه.

طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده ماهی را با نمک، فلفل، پودر سیر، پیاز سرخ شده و ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. سپس رب را به این مواد اضافه کنید و آن را هم ۳۰۰ ثانیه تفت دهید. پس از افزودن یک پنجم لیوان آب جوش به این مواد و نرم کردن آن، شعله را خاموش کنید و پودرآویشن، جعفری تازه و آبلیمو را به مایه ماکارونی خود بیفزایید. حالا اگر ماکارونی را هم پخته و آبکش کرده اید، می توانید این سس ماهی را روی آن بریزید و غذا را سرو کنید. فقط اگر نمی خواهید ماکارونی را دم کنید، مایه ماکارونی را حداقل ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت ماهی خوب پخته شود.
        
    
منبع: اکا ایران

حاجــَے بازدید : 154 پنجشنبه 23 دی 1395 نظرات (0)

 

500 گرم گوشت گاو چرخ شده،100 گرم پنیر چدار به 4قسمت تقسیم شده،روغن برای سرخ کردن،نمک و فلفل به میزان دلخواه،4 نان همبرگر برشته،سبزیجاتی مانند کاهو، گوجه فرنگی،حلقه های پیاز و خیارشور،سس گوجه فرنگی و یا سس کباب

گوشت را به 4قسمت تقسیم می کنیم و به آرامی با دست به شکل توپ در می آوریم.یک تکه پنیر در مرکز هر کدام گذاشته و گوشت را به ضخامت 1/5 تا 2سانت پهن می کنیم(باید مراقب باشیم تا پنیر بیرون نزند).نمک و فلفل به گوشت ها زده و با کمی روغن سرخشان می کنیم.2تا4دقیقه برای هر طرف کافیست.سپس همراه با سبزیجات و سس دلخواه داخل نان می چینیم.

منبع :ashpaz-bashi.blogfa.com

 

حاجــَے بازدید : 142 پنجشنبه 23 دی 1395 نظرات (0)

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر کاکائو ((برای تهیه کیک کاکائویی و تیره رنگ شدن کیک )) ۱ قاشق مربا خوری شکلات ، خامه ،پسته ، بستنی ، میوه ،شربت غلیظ و … برای تزئین بستنی ۴۰۰ الی ۴۵۰ گرم تخم مرغ  5عدد شکر ۵ قاشق غذا خوری آرد ۵ قاشق غذا خوری

 

 

قبل از هر کاری فر را روشن کنید.

چون نوع کیک اسفنجی است برای راحتر جدا شدن کیک ، کف سینی فر را کاغذ آغشته به روغن انداخته و روی آن آرد بپاشید . 

سفیده و زرده را با دقت از هم جدا کنید بهتر است که دانه دانه جدا کنید تا با هم مخلوط نشوند اگر زرده در داخل سفیده باقی بماند خوب پف نمیکند و کیک ،اسفنجی و پفکی نمی شود.

سفیده را با همزن برقی ابتدا با دور کند و بعدبا دور تند آنقدر بزنید که پنبه ای شده و از همزن نریزد.

شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را هم با همزن خوب بزنید تا کشدار و به رنگ روشن در آید.

زرده را روی سفیده بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا پف آن نخوابد . ( زیاد هم نزنید )

آرد الک شده را در دو الی سه مرتبه اضافه و باز هم به آرامی هم بزنید .

مایه را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل و به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

سینی را روی پنجره وسط فر با حرارت ۱۸۰c وبه مدت ۳۰ دقیقه بگذارید. ( بهتر است که در دقایق آخر از پشت شیشه فر نگاهی به کیک انداخته و کیک را بررسی کنید ممکن است ضخامت کیک این زمان پخت داده شده را تغییر دهد و برای پخت نیاز به مدت زمان کمتر یا بیشتری داشته باشد.

سینی را از فر درآورده و برای اینکه دستتان نسوزد روی یک حوله مرطوب همراه با کاغذ رول کنید و در حین رول کردن کاغذ را جدا کنید و با همان کاغذ در اطراف رول در یخچال بگذارید تا زمانی که سرد شود.

کیک را از یخچال در آورده و روی کیک یک لایه بستنی بریزید .

کیک و بستنی را با هم رول کرده و در فریزر بگذارید .

آخرین مرحله تزئین کیک است . با استفاده از یک لایه بستنی از نوع و رنگی غیر از بستنی که داخل رول است سطح رول را بپوشانید و یا با شکلات آب کرده یا خامه و یا هر نوع تزئینی که دوست دارید و رول را زیبا تزئین کنید.

هنگام برش بهتر است کارد را با آب خیس کنید و ابتدا دوسر رول را که کمی نا منظم است برش داده و نوش جان کنید و سپس رول را به قطعات یکسان برش دهید با این رول بسته به ضخامت برش ها ۸ الی ۱۰ قطعه کیک وبستنی برای همین تعداد مهمان حاضر و آماده کنید.

منبع :ashpaz-bashi.blogfa.com

حاجــَے بازدید : 41 چهارشنبه 22 دی 1395 نظرات (0)

چیکن پارمزان ( ایتالیا )

سینه مرغ 2 عدد  .  کره 2 قاشق غذاخوری  .  آرد سوخاری 1 لیوان  .  سیر 2 حبه  .  پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد  .  پارمزان رنده شده 1 لیوان  .  ریحان مقداری 

 

 

 

 

طرز تهیه : هر سینه مرغ را به 2 قسمت برش بزنید ؛ آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ،  تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود.

 

چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود ، سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید.

 

غذای ایتالیایی

 

کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب ، مقداری ریحان خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

 

سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت  10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود.

 

غذای ایتالیایی

 

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید ، مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار میگیرد.

 

این غذای ایتالیایی با پاستا سرو میشود اما شما میتوانید آن را با نان ، پوره سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید.

 

 

 

منبع :irancook.ir

حاجــَے بازدید : 42 چهارشنبه 22 دی 1395 نظرات (0)

انچیلادا ( مکزیک )


نان ترتیلا 10 عدد  .   پیاز 1 عدد  .  سیر 2 حبه  .  گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان  .  فلفل دلمه ای 1 عدد

خامه ترش 1 لیوان  .  پنیر چدار رنده شده 1 لیوان  .  پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم 

  

 

 

انچیلادا

 

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ نان ترتیلا را بخرید یا خودتان نان ترتیلا را آماده کنید.

 

داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).

 

 

انچیلادا

 

پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.

 

انچیلادا

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.

 

انچیلادا

 

سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ، ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.

 

نچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.

 

منبع :irancook.ir

حاجــَے بازدید : 341 سه شنبه 14 دی 1395 نظرات (0)

طرز تهیه ژله خرده شیشه

طرز تهیه ژله خرده شیشه با توضیحات کامل و تصاویر مربوط به هر مرحله را در این مطلب گرداوری نموده ایم که با استفاده از آن می توانید خوشمزه ترین دسر و ژله را تهیه نموده و بهترین پذیرایی را از مهمان ها داشته باشید. در ادامه با مشاهده این آموزش کامل و نحوه تهیه ...

طرز تهیه ژله خرده شیشه با توضیحات کامل و تصاویر مربوط به هر مرحله را در این مطلب گرداوری نموده ایم که با استفاده از آن می توانید خوشمزه ترین دسر و ژله را تهیه نموده و بهترین پذیرایی را از مهمان ها داشته باشید. در ادامه با مشاهده این آموزش کامل و نحوه تهیه ژله خرده شیشه با دو روش مجزا و عالی همراه ما باشید.

recipe-jelly-7-1-702x336

طرز تهیه ژله خرده شیشه قالبی در منزل :

ژله خرده شیشه یکی از خوشمزه ترین و زیباترین مدل های ژله است که اغلب برای مهمانی های مختلف تهیه می شود. بر هیمن اساس در این مطلب به ارائه آموزش طرز تهیه ژله خرده شیشه می پردازیم که با استفاده  از آن می توانید این ژله خوشمزه را تهیه نمایید.

مواد لازم برای ژله خرده شیشه با بستنی :

پودر ژله آلوئه ورا : یک بسته

ژله در رنگ ها و طعم های دلخواه: هر کدام یک بسته

بستنی وانیلی : یک پاکت

اب جوش و اب سرد: به مقدار نیاز

recipe-jelly-1

طرز تهیه ژله خرده شیشه با بستنی :

برای تهیه این نوع ژله ابتدا ژله های رنگی را طبق دستور پشت پاکت آماده نمایید و داخل یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید.

recipe-jelly-2

بعد از سفت شدن ژله ها، آن ها را از ظرف خارج نموده و به صورت مکعب های ریز برش بزنید.

recipe-jelly-3

پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. از این روش درطرز تهیه ژله رولی نیز استفاده می شود.

recipe-jelly-4

مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی را با مکعب های ژله ایی مخلوط نموده و در قالب که از قبل چرب نموده اید، بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بگیرد.

recipe-jelly-5

بعد از خارج نمودن ژله خرده شیشه از قالب در صورت دلخواه می توانید ان را برش بزنید و یا به تزیین ژله بپردازید.

recipe-jelly-11
recipe-jelly-12

طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر :

شیر :۳ پیمانه

شکر:۳/۴ پیمانه 

خامه:۱۰۰ گرم

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

پودر ژلاتین:۲۵ گرم (۳ قاشق غذاخوری)

طرز تهیه:

ابتدا پودر ژلاتین رو با ۴ یا ۵  قاشق غذاخوری اب سرد مخلوط کنید که یه حالت اسفنجی پیدا کنه. بعد به روش بن ماری حلش کنید که شفاف بشه.

بن ماری: ژله رو که با آب جوش مخلوط کردید. ظرف حاوی ژله رو روی بخار آب بذارید. کتری آب رو بذارید رو حرارات و کاسه رو بذارید روش. که با بخار آب ژله حل بشه.

شیر و شکر رو  روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه.بعد از روی حرارت بر میداریم و خامه و وانیل رو اضافه میکنم و هم میزنیم. شیر باید ولرم باشه. اگه شیر داغ باشه خامه می بره. بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم.

در صورتی که می خواهید ژله خرده شیشه را با شیر تهیه نمایید می توانید از مواد ذکر شده در بالا استفاده نمایید با این تفاوت که به جای ژله آلوئه ورا و بستنی از مقداری شیر  و پورژلاتین استفاده نمایید. ظاهر هر دو نوع ژله تقریبا یکسان می باشد، اما در مزه آنها مقداری تفاوت وجود دارد که می توانید با توجه به ذائقه خود هر یک را امتحان نمایید.

recipe-jelly-10

امیدواریم از مشاهده آموزش کامل طرز تهیه ژله خرده شیشه لذت برده باشید و حتما این ژله خوشمزه و عالی را در منزل تهیه نموده و نوش جان فرمایید. همچنین می توانید با مراجعه به بخش آشپزی از دیگر دستورات و آموزش های جالب و امتحان شده دیدن فرمایید.

گردآوری :بخش آشپزی مجله حیاط خلوت

منابع:

honardarkhane.ir

banoyeziba.blogsky.com

 

حاجــَے بازدید : 265 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

نان جوی رژیمی شما را لاغر می کند


در این مطلب طرز تهیه نان جوی رژیمی را به شما آموزش داده ایم. آن را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای نان جوی رژیمی :

جوی پرک 1/2 و 1 پیمانه
روغن‌ زیتون 1/3 پیمانه
آب گرم 2 پیمانه
 پودر مایه‌ خمیر 25 گرم 
آرد گندم 4 پیمانه
عسل 1 قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده 100 گرم
مغز تخمه آفتابگردان 1/2 پیمانه
مغز تخمه‌ کدو 1/2 پیمانه
نمک نوک قاشق چایخوری


طرز تهیه نان جوی رژیمی :
 در یک کاسه بزرگ آرد گندم، گردو و نمک را با هم مخلوط ‌کنید و در کاسه‌ای دیگر آب گرم را با پودر مایه ‌خمیر مخلوط‌ کنید و کنار بگذارید.

حالا مخلوط مایه ‌خمیر را با روغن‌ زیتون و عسل مخلوط کرده، آرد را اضافه کنید و با کمک دست مواد را با هم مخلوط‌ کنید. در این مرحله جو، به مواد اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نان حاصل شود. ظرف را با کیسه نایلونی و حوله بپوشانید و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

مقداری از خمیر را بردارید و آن را گرد کنید. کمی آن را فشار دهید تا شبیه کلوچه شود. همه خمیر را به همین شکل درآورید، سپس نان‌ها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، با فاصله از هم بچینید. یک حوله تمیز روی خمیرها بیندازید و دوباره به مدت 30 دقیقه به آنها استراحت دهید.

بعد از زمان ذکرشده، مغز تخمه ها را روی خمیرها بریزید و سینی را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها آماده شوند.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت - bartarinha.ir

منبع:ایران نیوفان

حاجــَے بازدید : 87 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

 

پروتئین و سبزیجات، ترکیبی برای لاغر شدن
ترکیب پروتئین و سبزیجات به همراه سسی فوق العاده خوش طعم. همانطور که می دانید پروتئین در کاهش وزن نقش موثری دارد و وقتی در کنار سبزیجات که دارای فیبر هستند قرار می گیرد ترکیبی کاملا سالم، برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند را تشکیل می دهند.

 

 

خوراک مرغ و هویج به همراه سس لیمو و کره ترکیبی برای لاغر شدن


خوراک مرغ و هویج به همراه سس لیمو و کره

مواد لازم خوراک مرغ و سبزیجات:

روغن کانولا  یک قاشق غذاخوری
 گوشت سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست  170 گرم
 نمک، جدا شده سه چهارم قاشق چایخوری
 فلفل سیاه، جدا شده سه هشتم قاشق چایخوری
هویج خلال شده 340 گرم ( حدود 2 فنجان )
موسیر خرد شده سه قاشق غذاخوری
آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید نصف فنجان
عصاره مرغ بدون نمک یک فنجان
کره دو قاشق غذاخوری
برگ جعفری خرد شده تازه دو قاشق غذاخوری
آب لیمو یک و یک دوم قاشق چایخوری


طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:
فر را تا دمای 400 درجه گرم کنید.
یک ماهی تابه مخصوص فر را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید. روغن را بچرخانید تا همه ماهی تابه چرب شود. روی گوشت مرغ یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل بریزید.

مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. 4 دقیقه و یا تازمانی که یک طرفش قهوه ای رنگ شد بپزید. مرغ را برگردانید، سپس ماهی تابه را درون فر قرار دهید، در دمای 400 درجه به مدت 8 دقیقه بپزید و بعد از پختن مرغ را از ماهی تابه خارج کرده و داخل فر گرم نگه دارید.

در حالی که مرغ پخته می شود، هویج ها را در یک بخارپز سبزیجات بچینید، و به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بخارپز کنید. هویج ها را از بخارپز خارج کنید، یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آن ها بریزید.

ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا برگردانید، موسیر و آویشن را اضافه کنید، به مدت یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید طوری که نصف آن تبخیر شود، عصاره مرغ را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید، و به مدت 5 دقیقه پختن را ادامه دهید، شعله را کم کنید. کره را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مرتب آن را هم بزنید تا کاملا آب شود.

ماهی تابه را از روی شعله بردارید. یک چهارم نمک و یک هشتم فلفل باقی مانده را اضافه کنید، جعفری و آب لیمو را نیز همینطور، و خوب بهم بزنید. هویج ها را به صورت مساوی بین 4 ظرف تقسیم کنید، رویشان مرغ بگذارید. با قاشق سس را روی مرغ ها و هویج ها قرار دهید.

 

منبع : kermany.com - bartarinha.ir

منبع:بیتوته

حاجــَے بازدید : 51 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

کلم بروکلی اعصاب را تقویت کرده‌، دید چشم را بهبود می‌بخشد و پوست را زیبا می‌کند‌


کلم بروکلی به دلیل ترکیبات خاص خود یکی از سبزی‌های ضد سرطان معرفی شده است.

 

به دلیل وجود «فلاوونوئیدها» به ویژه «سولفورافن» بروکلی را به‌عنوان سبزی ضدسرطان می‌شناسند. مصرف کلم بروکلی مانع از گسترش سلول‌های سرطانی به ویژه در قفسه سینه می‌شود.

کلم بروکلی حاوی ترکیباتی است که اعصاب را تقویت کرده‌، دید چشم را بهبود می‌بخشد و پوست را زیبا می‌کند‌. پس بروکلی را بیشتر بشناسید و آن را به رژیم غذایی‌تان راه دهید.

اصل و نسب بروکلی
بعضی‌ها معتقدند بروکلی شبیه یک دسته گل سبز رنگ است. این سبزی بومی کشور ایتالیاست و مصرف آن از ۶ قرن پیش از میلاد مسیح رایج بوده است. ایتالیایی‌ها به این سبزی بروکولو می‌گویند که معنی آن گل روی کلم است. این واژه ریشه لاتین دارد که معنی آن بازو یا شاخه است که به شکل درخت مانند این سبزی مربوط می‌شود. این سبزی به صورت آبپز همراه خوراک‌ها یا به صورت خام در سالاد مصرف می‌کنند.

مصرف کلم بروکلی به ویژه برای خانم‌های یائسه بسیار مفید است چون عوارض یائسگی را کنترل می‌کند. کلم بروکلی سرشار از کاروتن‌، ویتامین‌های گروهB و C، فولیک اسید‌، پتاسیم‌، ‌اندکی سدیم‌، آهن‌، کلسیم‌، سلنیوم (در ساقه)، فلاوونوئیدها و سولفورافن است. نیازی به توضیح نیست که با این همه ترکیبات مفید، توصیه می‌شود مصرف آن در سبد غذایی خانواده قرار گیرد.

کاهش کلسترول خون
اگر به تازگی بعد از گرفتن جواب آزمایش متوجه شده‌اید که کلسترول خون‌تان بالاست متخصصان به شما توصیه می‌کنند کلم بروکلی را به رژیم غذایی‌تان راه دهید. این کلم در ترکیباتش موادی دارد که به پایین آمدن کلسترول خون کمک می‌کند. قضیه این است که فیبر موجود در سبزیجات با کلسترول خون ترکیب می‌شود. این ترکیب شدن سبب می‌شود کلسترول راحت‌تر دفع شده و درنتیجه سطح کلسترول بدن پایین می‌آید.

 

خواص کلم بروکلی,آشنایی با خواص کلم بروکلی

بروکلی یک داروی طبیعی مفید برای کاهش التهابات بدن است و سرعت تحلیل مفاصل را کاهش می‌دهد


یک راه عالی برای سم‌زدایی
اگر در فکر از بین بردن سموم و مواد زائد بدن‌تان هستید، نیم‌نگاهی هم به کلم بروکلی داشته باشید. در این کلم پرخاصیت ترکیبات مفیدی وجود دارد که پله‌پله مراحل سم‌زدایی بدن را انجام می‌دهد. در تحقیقی که نتایج آن در مجله آکادمی ملی علوم آمریکا به ثبت رسیده، گفته شده با مصرف بخش‌های جوان کلم بروکلی از این خاصیت آن بیشتر بهره‌مند می‌شوید.

سلامت قلب و رگ‌ها
کلم بروکلی در کنار خواص مختلفش به مهم‌ترین عضو بدن شما هم سود می‌رساند و علاوه بر پایین آوردن کلسترول خون، به تقویت رگ‌های خونی کمک می‌کند. سولفورافن موجود درکلم بروکلی خاصیت ضد التهابی دارد و از تخریب و صدمه به رگ‌های خونی پیشگیری می‌کند. ویتامین‌های گروه B هم در کلم بروکلی پیدا می‌شوند که این ویتامین به تنظیم و کاهش هموسیستئین کمک می‌کند. محققان دانشکده سلامت عمومی هاروارد بر این باورند که هموسیستئین یک نوع اسید آمینه است که پس از مصرف گوشت در بدن ایجاد می‌شود و مقدار زیاد آن می‌توان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد.

تقویت بینایی
شاید شنیده و خوانده‌اید که هویج برای سلامت چشم‌ها بسیار مفید است و این موضوع به لوتئین آن مربوط می‌شود اما این بار می‌توانید برای حفظ سلامت چشم‌ها در کنار هویج از کلم بروکلی هم استفاده کنید. بروکلی آنتی‌اکسیدان‌های مفیدی دارد که از تخریب سلول‌های چشم، بروز بیماری آب مروارید و صدمه به عدسی چشم پیشگیری می‌کنند.

دوستدار دستگاه گوارش
یک خاصیت مشترک بیشتر میوه‌ها و سبزیجات این است که به هضم بهتر غذا و سیری بیشتر کمک می‌کنند. بروکلی هم از این قاعده مستثنی نیست و با داشتن فیبر بالا به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند. فیبر در سالم نگه داشتن سطح باکتری‌های روده نقش دارد و سبب هضم بهتر مواد غذایی می‌شود.

سولفورافن بروکلی سبب می‌شود باکتری معروف هیلکوباکتر پیلوری که در معده وجود دارد بیش از حد رشد و تکثیر پیدا نکند یا به دیوار معده نچسبد؛ این خاصیت بیشتر در جوانه‌های بروکلی دیده می‌شود.

یک سبزی با خاصیت ضدالتهابی
بروکلی یک داروی طبیعی مفید برای کاهش التهابات بدن است و سرعت تحلیل مفاصل را کاهش می‌دهد؛ به همین دلیل به افراد مبتلا به آرتروز توصیه می‌شود کلم بروکلی را حتما در برنامه غذایی‌شان داشته باشند. ترکیبات بروکلی با مسدود کردن ترشح آنزیم‌هایی که سبب تخریب مفاصل می‌شود، از مفاصل شما حفاظت می‌کند.

خام، پخته یا بخارپز؟
روشی که برای آماده کردن کلم بروکلی انتخاب می‌کنید در جذب ریزمغذی‌های کلم بروکلی نقش دارد. افرادی که دنبال خاصیت ضد سرطانی بروکلی هستند بهتر است این سبزی را به مدت طولانی مدت نپزند و به صورت خام یا نیم‌پز مصرف کنند. پختن بروکلی، سبب نابودی آنزیم‌های ضدسرطانی این سبزی مفید می‌شود و بخار پز کردن آن به مدت ۲۰ دقیقه، سه دقیقه قرار دادن بروکلی در مایکروویو و تفت دادن آن به مدت ۵ دقیقه تاثیر قابل توجهی بر خاصیت‌های آن برجای نمی‌گذارد و خواص مفیدش را نابود نمی‌کند. بروکلی خام همه ریزمغذی‌های ضروری را دارد، از این رو اگر از بابت التهاب روده یا افزایش گاز روده دچار مشکلات آزار‌دهنده نمی‌شوید، بهتر است بروکلی را خام مصرف کنید.

 

فواید انواع کلم,خواص کلم بروکلی

کلم بروکلی در ترکیباتش موادی دارد که به پایین آمدن کلسترول خون کمک می‌کند


بروکلی خطر هم دارد؟
به‌طور کلی مصرف کلم بروکلی برای افراد مختلف ضرری ندارد و هیچ نوع تهدید جدی یا اثر جانبی مخربی ایجاد نمی‌کند اما مهم‌ترین مشکلی که ممکن است با مصرف مقدار زیادی بروکلی پیش بیاید، التهاب روده یا افزایش گاز روده است که به دلیل مقادیر فراوان فیبر موجود در بروکلی ایجاد می‌شود البته این خاصیتی است که در همه انواع کلم‌ها دیده می‌شود اما خواص مفید آن به‌قدری غالب است که می‌ارزد بروکلی را به‌طور متعادل در رژیم غذایی‌تان جای دهید.

علاوه بر این به‌گفته متخصصان دانشکده پزشکی اوهایو، بهتر است افرادی که خون رقیق و غلظت خون پایینی دارند از مصرف بروکلی پرهیز کنند چون کلم بروکلی با داشتن ویتامین K سبب کاهش انعقاد خون می‌شود که این موضوع می‌تواند در مورد بیمارانی که باید خون رقیق داشته باشد خطرآفرین باشد یا تاثیر داروها را مختلف کند. از این رو به افرادی که داروهای رقیق‌کننده غلطت خون مصرف می‌کنند، توصیه می‌شود از خوردن کلم بروکلی پرهیز کنند.

 

منبع : faradeed.ir

منبع:ایران نیوفان

حاجــَے بازدید : 46 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

 زعفران ایرانی ارزش صادراتی بالایی دارد

 

درباره زعفران ایرانی چه میدانید؟

زعفران ایرانی با عنوان طلای سرخ، ارزش صادراتی بالایی دارد. ایران بزرگترین تولید کننده زعفران در جهان می باشد. سابقهٔ کاشت زعفران در ایران به بیش از ۳۰۰۰ سال پیش بازمی‌گردد.

چه آب وهوايى براى كشت زعفران مناسب است؟

زعفران گياهى است گرمسيرى و در نقاطى كه آب وهوايى معتدل داشته باشد و داراى تابستان هاى گرم و خشك و آفتابى و پاييز و زمستان نسبتا ملايم دارد به خوبى رشد مى كند. موضوع کاشت زعفران ممكن است در همه شرايط صادق نباشد زيرا احتمال دارد گياه زعفران به صورتى با محيط سازگار نشود. چنانچه در همدان كه در رديف شهرهاى سردسيرى ايران است زراعت زعفران نتايج رضايت بخشى داده است.

 

كشت زعفران,زعفران ایرانی,گل زعفران

 روش کاشت زعفران در ایران

 
گل زعفران هديه اى به انسان:
با چیدن گل زعفران هدیه ای به انسان عرضه مى شود كه با لطافت و بوى خوشش خستگى كار روزانه را از تن آن ها بيرون مى كند.

ديگر با زعفران ایرانی نگران سفره غذاى خود نباشيد:

کاشت زعفران,گل زعفران,زعفران ایرانی

 با استفاده از زعفران ایرانی میتوانید به سفره غذایی تان رنگ دهید


زعفران به جهت طعم، بو و رنگ و رنگ زرد خاص خود به عنوان يك افزودنى در سفره غذايى هر ايرانى نقش مهمى را ايفا مى كند. زعفران ایرانی در غذاها به ويژه همراه با برنج مصرف مى شود.


اندامهاى مختلف گیاه زعفران یا طلاى سرخ:

کاشت زعفران,گل زعفران,زعفران ایرانی

 زعفران ایرانی، کیمیایی که رنگ می بخشد


چمچه: اولين اندامى كه از زعفران در سطح خاك ديده مى شود و زعفران در برخى ارقام بلند يا  متوسط يا كوتاه ديده مى شود.


برگ: زعفران برگ هاى نوك تيزى دارد كه روى آنها تيره تر و زيرشان روشن تر است.


كلاكه: كلاكه زعفران سه شاخه است، طول آن ها نسبت به گلبرگ متفاوت است و لبه آن حالت چين  خورده دارد.


خامه زعفران: زرد رنگ است كه در برخى گونه ها كم رنگ يا پر رنگ مى باشد. اين تفاوت رنگ به  نسبت كارتنوييد موجود در آن بستگى دارد.


گلبرگ يا كاسبرگ: گلبرگ زعفران هر كدام سه تا و ضخامت آن ها مى تواند كم يا زياد باشد.


سوخ( پياز): پياز زعفران ممكن است گرد يا تو رفته باشد و داراى الياف قهوه اى رنگ است كه بسيار فشرده بوده و رنگ سفيد پياز به وضوح ديده مى شود.

زعفران ایرانی، کیمیایی که رنگ می بخشد

روش دم کردن زعفران:
زعفران را با یا بدون قند و شكر ساييده و در آن سه قالب يخ مى اندازيم، ميگذاريم در هواى آزاد تا آب شود. وقتى كاملا حل شد آن را در شيشه كوچك ريخته و در يخچال نگهدارى مى كنيم اين زعفران بسيار خوشرنگ خواهد شد و هر زمان خواستيم استفاده مى كنيم. كسانى كه در مناطق مرطوب هستند بايد زعفران را قبل از ساييدن ٣٠ ثانيه در ماكروويو گرم كنند تا خشك شود بعد آن را سرد و بعد پودر كنند.

يك فنجان سلامتى با زعفران ایرانی (طلاى سرخ):

روش دم کردن زعفران,دمنوش زعفران,زعفران ایرانی

 با استفاده از زعفران ایرانی میتوانید یک دمنوش گیاهی تهیه نمائید


چاى زعفران از تجمع كلسترول در رگ ها جلوگيرى مى كند و به اين ترتيب از بيمارى هاى قلبى جلوگيرى مى كند. زعفران حاوى موادى است كه به آن كروستين مى گويند كه فشار خون را پايين مى آورد به اين ترتيب از بيمارى هاى قلبى جلوگيرى مى كند.


كاهش در قاعدگى: چاى زعفران به عنوان يك محرك براى تحرك قاعدگى در زنان كه عادت ماهيانه  ى منظم ندارند بسيار مناسب است. دم كرده ى گياه زعفران براى كاهش خون ريزى رحم، كاهش درد ناشى از قاعدگى به كار برده مى شود.


كسانى كه از بى خوابى رنج مى برند مى توانند با يك فنجان چاى زعفران ایرانی يك خواب راحت داشته باشند.

از طرز تهيه دمنوش زعفران تا خواص زعفران و موارد منع مصرف زعفران:
طرز تهيه دمنوش زعفران:

آب را در ظرف مناسبى بريزيد، زعفران و عسل را اضافه و مخلوط كنيد و اجازه دهيد مواد روى حرارت مستقيم حدود ٥ دقيقه به آرامى بجوشد و سپس مخلوط را از صافى عبور داده و در فنجان بريزيد و سرو كنيد.

 

خواص دمنوش با زعفران ایرانی:

دمنوش زعفران خاصيت اشتها آور داشته و در بهبود عملكرد دستگاه گوارشى دارد و به هضم غذا و رفع نفخ معده كمك مى كند. دمنوش زعفران نيز ادرار آور بوده و مثانه را پاك مى كند.


موارد منع مصرف دمنوش زعفران:

استفاده از دمنوش زعفران در دوران باردارى نبايد مصرف شود زيرا موجب سقط جنين مى شود. 

اندازه نگه دار كه اندازه نكوست!
اين ضرب المثل در مورد زعفران هم صدق مى كند. مصرف هر گياهى در كنار تمام خوبى هايى كه دارد، مى تواند مشكلاتى را هم براى مصرف كننده در پى داشته باشد. معمولا توصيه مى شود بيشتر از ٢ گرم زعفران در طول روز مصرف نشود.


منبع: PersiansAreNotArabs.com

منبع:ایران نیوفان

حاجــَے بازدید : 61 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

ترشی انبه ، یکی از ترشی هایی که سریع پس از درست کردن می توان آن را سرو کرد


اگه عاشق ترشی انبه هستید، پس وقتش است که از خوردن آن لذت ببرید! ما اینجا یک دستور تهیه ساده و سریع از ترشی انبه داریم که با حداقل روغن درست می شود و می توانید بعد از درست کردن، آن را بخورید یا آن را تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.


مواد لازم:

 انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد شود)  ۲ فنجان
 آنغوزه  نصف قاشق چایخوری
 زردچوبه  ۱ قاشق چایخوری
 دانه رازیانه بو داده ۲ قاشق غذاخوری
دانه زیره سبز بو داده ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
روغن خردل ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه ترشی انبه :
ابتدا انبه ها را با نمک خوب مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بگذارید.
بعد آب انبه را جدا کرده و دور بریزید.

انبه، آنغوزه، زردچوبه، دانه رازیانه، دانه زیره، پودر فلفل و روغن خردل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

ترشی شما حاضر است، می توانید فورا سرو کنید یا اینکه داخل یخچال بگذارید و بعدا آن را مصرف کنید.

 

نکته :

ترشی انبه فقط تا ۴ روز قابلیت نگهداری در یخچال را دارد.

منبع : novinzi.com

منبع:بیتوته

حاجــَے بازدید : 48 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

آماده سازی : 120 دقیقه  
پخت : 120 دقیقه  
مورد مصرف : صبحانه   

مواد لازم :

 هویج ريز رنده شده  1 کیلو گرم
 شکر 1 کیلو گرم
گلاب 100 ميلى گرم ( به میزان لازم )
هل درسته  10 عدد
زعفران 1/8 قاشق چای خوری ( به صورت خشک استفاده كنيد )
* وانیل کمی ( به میزان لازم )
چوب دارچین 1 عدد
* جوز هندی 1 پنسه ( به میزان لازم )
* آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
پودر فلفل کمی ( در صورت تمايل )


* وانیل ( اگرنوع شكرى آن باشد يك ق چ / واگر وانيل خالص باشد 1/8ق چ )      
* جوز هندی ( و يا موقع رنده كردن تا شماره پنج بشماريد كافيست )
* آبلیمو يا كمى جوهرليمو 1/8 ق چ

 

طرز تهیه :
هويج را يک شب جلوتر رنده كنيد و در يک قابلمهء لعابى ريخته و داخل آن هل را ريخته و روى آن شكر ريخته و بدون اينكه آن را هم بزنيد درب آن را گذاشته و آهسته قابلمه را كنار گذاشته تا زمان پخت .

روز بعد ( يعنى حدوداً 12 ساعت بعد ) قابلمه را با درب آن روى حرارت ملايم گذاشته ( خيلى ملايم ) و اجازه دهيد شكر آهسته آهسته ذوب شود و هويج از زير آهسته آهسته بپزد كه حدوداً يک ساعت زمان لازم دارد، ميتوانيد از شعله پخش كن استفاده نماييد (شكر را هم نزنيد)
در اين روش آب احتياجى نيست و مربا خودش آب می اندازد .

در آخر كه قل هاى ريز مربا را ملاحظه خواهيد كرد آب ليمو و يا جوهر ليمو را اضافه كنيد و بعد از ده دقيقه چوب دارچين ، زعفران ، گلاب ، جوز هندى و وانيل ( 1/4 قاشق چاى خورى فلفل قرمز در صورت تمايل ، نگران نباشيد مرباى شما تند نخواهد شد ) را ريخته و از روى حرارت برداريد و بهتر است تا 24 ساعت در همان قابلمه بماند ولى درب آن را برداشته و روى قابلمه يک دستمال بزرگ و سنگين يا يک حوله بياندازيد تا زمان خنک شدن عرق نكند ، و بعد از اينكه خنک شد و مطمئن شديد كه مربا شكرک نزده آن را داخل شيشه هاى تميز و كوچک ريخته و در يخچال قراردهيد ، توجه داشته باشيد كه هل و چوب دارچين را از مربا جدا نكنيد .

نكته در تهیه مرباى هويج :
ميتوانيد از خلال هاى تازه پوست پرتقال هم در مرباى هويج استفاده كنيد ( به اندازهء 1/2 پ ) و يا دو ق غ خشک آن ، كه البته بايد بعد از كمى جوشاندن و قرار دادن در آب سرد براى چند ساعت و تعويض مرتب آب آن استفاده كنيد.

خلال بادام و پسته هم در مرباى هويج عاليست و مربا را زيبا ميكند، در صورت تمايل اواخر پخت به مربا به همان صورت خشک اضافه كنيد . ( از هر كدام يک ق غ )
در صورتى كه مرباى هويج با حرات كم و يكنواخت پخته شود شكرک نخواهد زد .
و اگر شكرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهيد با 100 ميلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقيقه جوشانده و از روى حرارت برداريد . و بعد از اينكه خنک شد در ظرف ريخته و كنار بگذاريد .

*** بهتر است مربا ها را درظرف لعابى تهيه كنيم و از قاشق چوبى استفاده كنيم .
*** بهتر است مرباى هويج را بعد از پخت براى مدت 24 ساعت در همان قابلمه نگهداريم تا اگر شكرك زد ، دوباره آنرا با كمى آب يا گلاب بجوشانيم !

 

مرباى هويج,طرز تهیه مرباى هويج

 

منبع : beryooni.com

منبع:بیتوته

حاجــَے بازدید : 48 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

بامیه یکی از شیرینی های معروف سفره افطار ماه رمضان است


بامیه یکی از شیرینی های معروف سفره افطار ماه رمضان است. به جای خرید زولبیا و بامیه حاضری با این دستور یک بامیه خوش طعم خانگی با طعمی عالی درست کنید.


مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی :

آرد 1 فنجان
 آب  1 فنجان
 روغن مایع کمی کمتر از 1/2 از فنجان
شکر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد درشت


طرز تهیه بامیه خانگی :
آب و روغن و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش آید.
هنگامی که ریز جوش زد همه آرد را در آن الک کنید و از روی حرارت بردارید خوب مخلوط کنید.


دوباره به مدت 3 الی 4 دقیقه روی شعله حرارت گیری کنید.
خمیر حاصل شده را در کاسه ای بریزید تا خنک شود.
تخم مرغ ها را در کاسه ای با چنگال بزنید، کمی جوش شیرین برای پف بیشتر در این مرحله به تخم مرغ ها بیفزایید.


در یک ماهیتابه گود روغن بریزید سپس خمیر بامیه را در حالی که در قیف با ( سرقیف شکوفه بزرگ ) ریخته اید در روغن بریزید و با قیچی آشپزخانه برش دهید.
روغن را روی شعله ببرید تا داغ شود و بامیه ها سرخ شود.


برای تهیه شیره بامیه یک لیوان شکر را به همراه 1 لیوان آب و کمی گلوکز ( برای براق شدن آن ) و خیلی کم آبلیمو و مقداری گلاب برای طعم آن روی شعله قرار دهید و اجازه دهید قوام بیاید.
در انتها بعد از سرخ شدن بامیه ها را در آن بغلطانید.

منبع : seemorgh.com

منبع:بیتوته

حاجــَے بازدید : 46 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

طرز تهیه کیک میوه‌ ایِ بدون شکر


مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود، در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.

مواد لازم برای کیک میوه ای بدون شکر :

کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده 150 گرم
آرد معمولی 350 گرم
 بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 پودر ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
برگه زردآلو خرد شده 75 گرم
خرمای خشک خرد شده 75 گرم
گیلاس شکری خرد شده 75 گرم
کشمش 100 گرم
شیر 125 میلی لیتر
تخم مرغ زده شده 2 عدد
پوست رنده شده پرتقال 1 عدد
آب پرتقال 6 قاشق غذاخوری
عسل 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.

کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.

زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.

عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.

قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

توصیه سرآشپز:
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید.

 

منبع : avayesalamati.com

منبع:بیتوته

حاجــَے بازدید : 107 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

این سوپ تیره با طعم قوی كه متعلق به مركز اسپانیاست، مردم را به 2 دسته تقسیم می‌كند؛ یا آن را دوست دارند یا از آن متنفرند. این سوپ از یكی از فقیرترین مناطق اسپانیا به نام لامانچا می‌آید و جالب آنكه مانند اشكنه ایرانی قبل از سرو یك تخم‌مرغ در آن می‌شكنند. البته توجه داشته باشید طعم قوی این سوپ به آب و هوای منطقه آفرینش آن هم مرتبط است. شاید این سوپ را در مناطق مرطوب شمال و جنوب كشور بیشتر بپسندند. اما به یاد داشته باشید خواص این سوپ به واسطه سیر مصرفی بی‌نظیر است.

مواد لازم برای 4 نفر:

 روغن زیتون بكر  4 قاشق غذاخوری
 سیر  یك بوته، پوست‌كنده
 نان تست  4 ورقه
 پاپریكا  4 قاشق غذاخوری
 پودر زیره سبز نصف قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ 4 عدد
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم


روش تهیه:
1- فر را روی 2200 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید. سیرهای پوست كنده را در آن سرخ كنید تا طلایی شوند، سپس از روغن خارج كنید.

2- ورقه‌های نان را در همان روغن سرخ كنید تا برشته شود. آنها را هم از تابه خارج كنید. یك قاشق  غذاخوری پاپریكا را در روغن برای چند ثانیه سرخ كنید. آب‌گوشت، زیره و باقی پاپریكا را در قابلمه بریزید. سیرها را هم له كرده و در آب‌گوشت بریزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و 20 دقیقه آن را بپزید.

3- ورقه‌های نان را خرد كنید و هر كدام را در یك كاسه نسوز بریزید. روی آن سوپ بریزید و در هر كاسه یك تخم‌مرغ بشكنید و كاسه‌‌ها را 8-77 دقیقه در فر بگذارید تا تخم‌مرغ آن ببندد بعد جعفری را روی آن پاشیده و به سرعت سرو كنید.

نكات:
1 - می‌توانید به جای استفاده از فر،تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه شكسته و با در بسته 100 دقیقه بپزید تا تخم‌مرغ‌ها ببندد.

2 - در صورت تمایل تخم‌مرغ‌ها را هم زده، سپس در سوپ به صورت نواری بریزید.

3 - اگر از نان چند روز مانده استفاده كنید كیفیت آن در سوپ بهتر است.
منبع : مجله ایده آل - bartarinha.ir

منبع: ایرن نیوفان

حاجــَے بازدید : 36 دوشنبه 06 دی 1395 نظرات (0)

این بار مرغ را به روش اسپانیایی درست کنید


مواد لازم برای مرغ اسپانیایی :

 ران مرغ بدون پوست و استخوان  ۸ عدد
پیاز خرد شده ۳ عدد
 پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
عصاره و خلال پوست لیمو ترش یک عدد
جعفری مقداری
عصاره مرغ ۱۵۰ میلی گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه مرغ اسپانیایی :
فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف بزرگ مخصوص فر برداشته و همه مواد تشکیل دهنده را داخل ظرف ریخته و با دست خوب مخلوط کنید.

۴۵ دقیقه زمان لازم است تا مرغ بپزد. ۲۰ دقیقه بعد از اینکه ظرف را داخل فر گذشتید پیازها را هم بزنید. اگر مرغ ها طلایی رنگ و پیازها نرم شدند پس زمان طبخ کامل شده و می توانید آن را از فر دربیاورید.

 

و با برنج سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

منبع: ایران نیوفان

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 383
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 74
  • آی پی دیروز : 43
  • بازدید امروز : 171
  • باردید دیروز : 179
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 880
  • بازدید ماه : 4,355
  • بازدید سال : 29,440
  • بازدید کلی : 143,230
  • #مـن_حـمایـت_میکنم(:

    کمک به موسسه محک