loading...
ایـران نـیـوفان جـامـع تـریـن مـجـلـه تـفـریـحـی ایـنـتـرنـتـی
حاجــَے بازدید : 190 سه شنبه 14 دی 1395 نظرات (0)

همان‌گونه كه مستحضريد، فساد اقتصادی از موضوعاتی است که از سال‌های گذشته مورد دغدغه جامعه بوده است، به گونه‌ای که رهبر انقلاب نیز در فرمان هشت ماده‌ای در اوایل دهه هشتاد لزوم برخورد با این پدیده را به همه مسئولان گوشزد کردند.

 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی خضریان عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در یادداشتی خطاب به علی مطهری نوشت:

 

نماينده‌ي محترم مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي

جناب آقاي علي مطهري

با سلام

 

همان‌گونه كه مستحضريد، فساد اقتصادی از موضوعاتی است که از سال‌های گذشته مورد دغدغه جامعه بوده است، به گونه‌ای که رهبر انقلاب نیز در فرمان هشت ماده‌ای در اوایل دهه هشتاد لزوم برخورد با این پدیده را به همه مسئولان گوشزد کردند. از آن فرمان سال‌ها می‌گذرد و هر روز وجهی دیگر از این پدیده خودنمایی می‌کند؛ روزگاری شهرام جزایری، روزگاری اختلاس سه هزار میلیاردی، روزگاری بابک زنجانی و امروز فیش‌های حقوقی و به فاصله کمی از آن ماجرای صندوق ذخیره فرهنگیان را می توان به عنوان اصلی‌ترین مصادیق فسادی که در افکار عمومی نقش بسته یاد کرد و مطالبه عمومی مقابله با اشکال گوناگون این فسادها، خصوصاً فساد اقتصادی سیستماتیک که مهمترین نمونه اش حقوق‌های نجومی برخی مدیران است، می باشد.

 

جناب آقای مطهري،

 

باید پذیرفت که یکی از مظاهر اشرافی‌گری برخی مدیران در کشور که باعث آسیب جدی اعتماد عمومی مردم به نظام اداری کشور و ضربه به سرمایه اجتماعی گردید، پدیده حقوق‌های نجومی توسط برخی از مدیران بود که حساسیت زیادی را در فضای اجتماعی ایجاد کرده و رسیدگی به آن امروز تبدیل به یکی از مهمترین مطالبات اجتماعی شده است.

 

به طوریکه حتی رهبر انقلاب نیز در خطبه‌های نماز عید فطر امسال در مورد معضل فیش‌های حقوقی بیانات مهمی داشتند و خواستار عزل و برکنار کردن، برگرداندن آنچه از بیت‌المال به صورت نامشروع خارج شده به همراه مجازات این دسته از مدیران شدند که همچنان اجرای این مطالبه بر روی زمین مانده است.

 

اما از سویی دیگر و با توجه به اهمیت بازسازی اعتماد عمومی به نظام اداری کشور، نمایندگان مجلس، در ماده 35 لایحه برنامه ششم توسعه با راه اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایای مقامات، رؤسا، مدیران و کارکنان کلیه دستگاه های اجرایی موافقت کرده و بر دسترسی نهادهای نظارتی و عموم مردم به این سامانه تاکید کردند. اما برايم جالب بود كه جنابعالي در گفتگویی پیرامون سامانه ثبت حقوق و مزایای مقامات، رؤسا، مدیران و کارکنان کلیه دستگاه های اجرایی گفته اید: "با این که حقوق همه مدیران کشور در این سامانه به مردم اعلام شود، موافق نیستم".

 

البته پيش تر از اين هم شما در جریان فیش های نجومی گفته بوديد: "اینكه همه بیایند فیش‌های‌شان را نشان بدهند، مشكلی از كشور حل نمی‌كند. ما باید بیشتر دنبال كار و فعالیت و برنامه‌ریزی باشیم. این كار غلط و زشتی است كه  شروع كرده‌اند و آسیبش هم به كل كشور می‌رسد".

 

جالب‌تر اينجاست كه شما در جریان انتشار فایل صوتی آیت الله منتظری بر لزوم ارائه توضیحاتی در زمینه شایعات مربوط به سال 67 تاکید می کنيد و در نامه ای به آقای مصطفی پورمحمدی وزیر محترم دادگستری می نویسید: "متأسفانه این، مشکل کشور ماست که مسئولان به جای توضیح یک مسئله و پاسخ به سؤالی که برای برخی اذهان ایجاد شده است به مغالطه می‌پردازند و از عواطف انسانی و دینی و انقلابی مردم بهره‌برداری می‌کنند و هیچ گاه به سؤال مورد نظر پاسخ نمی‌دهند".

 

این سخن در حالیست که هر انسان منصفی که از افکار عمومی کشور کمترین اطلاعی داشته باشد، می‌داند که بحث فساد و طرح شایعاتی پیرامون فساد سازمان یافته در بدنه مدیریتی کشور از مهمترین چالش‌ها و سوالات اذهان عمومی در سال های اخیر می باشد و شما آنجایی که بحث منافقین جلاد و قاتلان مردم كوچه و خيابان و بازخوانی تاریخی این موضوع مطرح می شود، پز روشنفکری گرفته و خواستار پاسخگویی به مسئولان می شوید، اما در ماجرای فیش‌های نجومی و نظارت همگانی بر این ماجرا که بهترین راه برای رفع سوءظن‌ها و جلوگیری از تخلفات و رخنه فساد در بدنه مدیریتی کشور خواهد شد، موافق شفافیت عمومی نیستید!

 

واقعاً جاي سوال است كه در حالي كه هر روز خبرهايي مبني بر فساد و ويژه‌خواري در سيستم اجرايي كشور به گوش مردم مي‌رسد كه ممكن است سبب سوءظن‌هایی نسبت به كليت سيستم شود، شما همه‌ي شفاف سازي‌ها در اين مسير را با توجه به انگيزه‌هاي سياسي‌تان در حد نقد دولت تخفيف مي‌دهيد و مي‌گوييد: "حس من این است كه برنامه‌ای برای تخریب دولت وجود دارد". حالا باید پاسخگو باشید در حالی که بحث درباره شفافیت حقوق‌ها فقط مربوط به دولت نیست، بلکه تمام مدیران کشور اعم از دولت، مجلس، قوه قضائیه، شهرداری‌ها و حتی نهادهای عمومی غیردولتی در مواردی که از بودجه کل کشور استفاده می‌نمایند رو دربر می‌گیرد، چرا باز مخالف شفافیت برای عموم مردم می باشید؟

 

سوال بعدی اينجاست كه چرا جناب مطهري در نظام جمهوري اسلامي در خصوص مسائل مربوط به قاتلان و تروريست‌ها درخواست شفافيت مي‌كند، اما در مسئله‌ي ويژه‌خواري و حقوق‌هاي چند صد ميليوني تصميم مي‌گيرد زبان در كام فرو برد؟

 

البته شنيدن تناقضاتي از اين قسم از لسان حضرت‌عالي پديده‌ي عجيبي نيست، شما كه روزگاري به دليل عملكرد فرزندان جناب هاشمي رفسنجاني مخالف حضور ايشان در عرصه‌ي سياسي بوديد و لختي بعد از ايشان تمنا و قريب به التماس داشتيد كه اگر در انتخابات شركت نكنيد مملكت فلان و بهمان مي شود و يا روزگاري ميرحسين موسوي را به دليل اينكه همسرش شاگرد حبيب الله پيمان بوده غيرمعتقد به مسير روحانيت مي دانستيد و روزي از او مي خواستيد چون اميرالمؤمنين علي(ع) از حق خود بگذرد، بعيد نيست امروز هم از نظام معرفتي پر تناقضتان چنين فرمايشاتي صادر شود.

 

و سخن آخر اينكه جناب آقاي مطهري ان‌شاءالله به عنوان نماينده‌ي مجلس شوراي اسلامي خبر داريد كه مدتي قبل مركز پژوهش‌هاي مجلس اعلام كرد كه نرخ بيكاري در كشور به بالاترين رقم در سال‌هاي پس از انقلاب رسيده است و احتمالا خبر داريد كه بسياري از جوانان خوب اين مملكت يا با غول مخوف بيكاري دست و پنجه نرم مي كنند يا به شغل‌هاي غيرمرتبط با مدرك تحصيلي خود و غير هم شأن اشتغال دارند، اتفاقا ديروز خبر دار شدم كه آقازاده‌ي جناب‌عالي با مدرك كارشناسي از دانشگاه آزاد و در حالي كه بالاترين سمت قبلي‌اش در حد كارشناس بوده، به عنوان معاون عمراني يكي از مناطق شهرداري تهران مشغول به كار شده است، بنده شناختي از ايشان و سطح توانمندي‌هايشان ندارم، اما حقيقتاً مثل بسياري از جوانان اين كشور سوال است كه آيا خيل فارغ التحصيلان كارشناسي ارشد و دكتري دانشگاه‌هاي معتبر كشور چون صنعتي شريف، صنعتي اميركبير و تهران همچون آقازاده‌ي حضرت‌عالي اين فرصت را دارند كه در چنين جايگاه‌هايي مشغول فعاليت شوند؟

 

حالا می‌توانم درک کنم که چرا جنابتان که معتقد است: "برخلاف تفکر رایج که کتمان خطاهای احتمالی را موجب تقویت نظام می‌داند و بلکه نوعی عصمت برای جمهوری اسلامی قائل است، موجب جلب اعتماد بیشتر مردم و استحکام افزون‌تر نظام اسلامی است". چگونه در مقابل شفافیت دستمزد مدیران- که به اعتقاد بخش مهمی از دلسوزان انقلاب، نقطه آغاز بازگشت اعتماد بخشی از مردمی که به مسئولان کشور سوءظن پیدا کرده‌اند می‌شود- مقاومت کرده و علناً اعلام مخالفت می‌کند.

 

جناب مطهری حقوق ماهیانه معاونت عمرانی در شهرداری تهران را می‌شود برای جوانان این مرز و بوم که با مدارک عالیه همچنان بیکار هستند، بفرمایید.

جناب آقاي مطهري، با کافران چه کارت، گر بت نمی‎پرستی؟

منبع :شهر خبر

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 383
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 78
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 234
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 514
  • باردید دیروز : 138
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,604
  • بازدید ماه : 5,079
  • بازدید سال : 30,164
  • بازدید کلی : 143,954
  • #مـن_حـمایـت_میکنم(:

    کمک به موسسه محک